Sista Öppet hus 2018

Nu till helgen, lördag 4 augusti – söndag 5 augusti har vi sista tillfället med öppet för försäljning och visning av våra ovanliga afrikanska suckulenter, ökenrosor, pelargoner m fl. Öppet kl 11-16.

Vilken fantastisk växtsommar vi haft!
Sommaren har varit en riktigt bra växtsommar, värmeälskande växter som adenium och andra afrikanska arter har trivts bra i denna värme.
Vi har fått vattna dem morgon och kväll, och resultatet är en otrolig tillväxt. Vissa adenium har fördubblat sin storlek på bara 4-5 veckor.

Vi har försett dem med bra näring som Blomstra och olika Bio Bizz produkter: Bio Bloom, Bio Grow samt Bio Fish mix. Kombinationen av dessa näringar gör att växterna växer väldigt bra och sätter mycket knopp och får stora fina blommor.

Under detta sista öppet hus har vi många fina erbjudanden på våra växter. Många adenium har utvecklats fint i årets härliga sommarsol och värme, nu är det ett bra tillfälle att fynda loss bland alla våra växter.

Vi erbjuder många olika odlingstillbehör som lava substrat, gödning krukor mm.
Vi säljer också egentillverkade handdrejade terrakottakrukor som lämpar sig bra att plantera suckulenter och andra knölväxter i.

I trädgården bjuder vi på fika!

Välkommen!

Comments are closed.